Mit navn er Lars Christiansen – og jeg har dedikeret en stor del af mit liv til mnemoteknikkerne

Hej og velkommen til! På denne hjemmeside fortæller jeg om et emne, der de sidste mange år har været et af de store omdrejningspunkter i mit liv: hukommelsestræning.

Mit navn er Lars Christiansen og jeg er en af de meget få hukommelsestrænere, der findes i Danmark. Ja, min jobbeskrivelse er hukommelsestræner og det er faktisk ikke noget, jeg havde planlagt, dengang i 2013, da jeg mere eller mindre tilfældigt begyndte at finde ud af, at jeg ved hjælp af små ændringer vil kunne huske alt. Ja, du læser helt rigtigt: alt. Ironisk nok fandt jeg ud af det ganske kort tid efter at jeg droppede ud på overbygningen af min akademiske uddannelse – grundet akut ugidelighed og dovenskab.

Men de her husketeknikker kunne noget helt særligt for mig og jeg er den dag i dag lige så begejstret for dem som dengang. Jeg har nu i mere end 10 år udviklet mig løbende, gået til over 35 konkurrencer, vundet en papkasse med medaljer og pokaler, dystet mod verdens bedste hukommelsesatleter og set både London, Jakarta og Mumbai på mine hukommelsesrejser. Og det er erfaringer, jeg ikke vil være foruden.

I dag giver jeg min viden glædeligt videre til alle dem, der har lyst til at høre på mig og i øvrigt gerne vil lære at lære. Jeg er foredragsholder og rejser gerne land og rige rundt og forklarer tilskuerne, hvordan man kan huske alt. Mit foredrag hedder “Rekordhukommelse – husk alt”, for langt de fleste af os mennesker kan opnå de mest “umulige” ting. I hvert fald når vi snakker hukommelsen.

Er du med til mit foredrag, så vil du kunne mærke, at husketeknikkerne virker – og måske efterfølgende straks begejstret ringe til din veninde eller onkel. Det er set før. Du har været med til et foredrag, hvor du som deltager er blevet inkluderet og hvor du har fået lov til at afprøve de samme husketeknikker, jeg bruger til VM og EM – og der kan tilbyde en særdeles høj succesrate.

Jeg har efterhånden holdt foredrag foran mange mange tusind mennesker i hele Danmark og lært dem at huske. Men jeg har ikke tænkt mig at skulle stoppe lige foreløbigt. Er du interesseret i at booke foredraget “Rekordhukommelse – husk alt”, ja så kan du kontakte mig lige her. Jeg er sikker på, vi nok skal finde en dato, der passer ind i vores kalendere.

Derudover kan du også læse om teknikkerne her på siden, hvor jeg kvit og frit skriver om alt hvad jeg anser som gavnlig og effektiv for indlæringen og hukommelsen. Jeg tilbyder ikke online kurser til dyre penge. De her memoteknikker er for os alle. Indholdet er fuldstændig det samme som hvis jeg solgte online kurser og alle teknikker er afprøvet af mig selv med god erfaring (for ellers ville jeg ikke anbefale dem). Skulle du have brug for en hjælpende hånd, så kan du sagtens booke mig som hukommelsescoach – det kan især være interessant, hvis du føler du har brug for face to face guidance.

 

Send din forespørgsel her….

Der vil som regel blive svaret på din henvendelse i løbet af 24 timer.

4 + 4 =