Kontakt

Er du fascineret af hukommelsen og dens ydeevne, så er du kommet det rigtige sted. Jeg tror nemlig, at alle kan forbedre deres hukommelse og deres mentale potentiale, uden at det behøver at gøre ondt eller at være dødkedelig. Det kan godt være, at du stadig skal være flittig og arbejdsom, men til gengældt vil du også blive underholdt. Det er noget, vi godt vil garantere dig! Det eneste du skal gøre er, at tage kontakt til mig her.

Kurser, foredrag og seminarer i hele Danmark

Er du eller din arbejdsgiver interesseret i undervisning, seminarer eller foredrag, der handler om hukommelsestræningen, memo- eller indlæringsteknikker, så kontakt mig gerne på nedenstående kontaktformular eller giv mig et kald. Jeg vil altid svare dig så hurtigt som overhovedet muligt, så send mig gerne dit telefonnummer, hvis du har planer om at booke mig til et forløb til dig, dine medarbejdere eller andre, der har gavn af og interesse for hukommelsestræningen. Det er muligt for mig at afholde kurser og arrangementer i hele Danmark, uanset, om du opholder dig i Skagen, Tønder, Odense, Rønne eller i København.

Hukommelsestræning er til alle – uden undtagelse. Kontakt mig her.

Jeg vil løbende tilbyde kurser til de forskellige målgrupper. Alle har mulighed for at få gavn af de fantastiske indlæringsmetoder, hukommelsestræningen og sporten har at byde på. Hukommelsestræning og memoteknikker er til alle – uanset køn, alder eller uddannelsesniveau. Skriv til mig her og få mere at vide om de næste kurser.