Search
Search Menu

Foredrag om hukommelsen

“Hukommelsen er sindets bibliotek” – Francis Fauvel-Gourand

Vores hukommelse er afsindig indholdsrigt og inspirerende – giv dine medarbejdere, elever eller venner mulighed for at træde indenfor og oplev, hvad der er muligt!

Den, der kan huske navne, data, informationer, formler, taler og begreber har en kæmpe fordel i vores samfund. Viden er magt – og den viden skal gemmes på den bedste og hurtigste måde for, at man kan være med.

Leder du efter et spændende, underholdende og lærerigt arrangement til din virksomhed, skole eller anden form for fællesskab, så er dette foredrag om hukommelsen det helt rigtige for dig. Giv deltagerne muligheden for at opnå et forspring og en vigtig viden om indlæring og hukommelse ved at høre om og afprøve de mest effektive og underholdende hukommelsesteknikker.

“Lars har med stort engagement undervist deltagerne i hukommelsestræning. Gennem sine workshopos viser han, at hukommelse kan trænes med forskellige teknikker. Deltagerne forsøger sig selv med de forskellige teknikker, som overraskende fordrer stor kreativitet. Hukommelsestræning er alt andet end kedeligt og det viser Lars på fornem vis.” – Karen Pasqali Povlsen, Projektleder, Akademiet For Talentfulde Unge

Karen Pasqali Povlsen, Projektleder, Akademiet For Talentfulde Unge

I dette foredrag om hukommelsen vil deltagerne ved hjælp af kreativiteten og fantasien lære teknikker til at forbedre deres hukommelsesfærdigheder markant.

Hvert foredrag bliver tilrettelagt individuelt efter aftale med organisator. Vi vil på forhånd aftale, om der skal gennemføres et rent foredrag eller om der skal interageres mellem deltagere og foredragsholder. Der garanteres øjeblikkelige succesoplevelser, så deltagerne vil gå hjem med en positiv indstilling til indlærings- og hukommelsesteknikkerne, som både kan bruges i arbejdsøjemed, men det vil også være en gevinst for den enkelte deltager.

Deltagerne vil få konkrete teknikker med hjem, som hjælper dem blandt andet med:

  • at holde foredrag og taler uden at skulle bruge hjælpemidler som notesblok eller lignende
  • at lære fremmedsprog eller abstrakte informationer hurtigt og effektivt
  • at kunne lære litteraturtekster og lignende på underholdende, men ubesværlig måde
  • generelt at kunne lære information af al art mere effektivt og samtidig kunne spare 75 procent af tiden
  • at kunne huske navnene på ens samarbejdspartnere og kollegaer

LarsOm foredragsholderenLars Christiansen er født 1976 og danmarksmester i hukommelsessport 2015. Han har deltaget i flere hukommelseskonkurrencer såsom de svenske, spanske, italienske og tyske åbne mesterskaber. Blandt andet har Lars formået at huske 360 cifre på 15 minutter. Lars er den eneste certificerede hukommelsestræner.

Prisen aftales individuelt og fastsættes efter målgruppe, antal af deltagere og foredragets længde. Dette foredrag om hukommelsen kan holdes på dansk, tysk eller engelsk. Der anbefales en varighed mellem 30 og 120 minutter.

Send en forespørgsel her ►