BOOK DET UFORGLEMMELIGE FOREDRAG "DEN GENIALE HUKOMMELSE"

Egnet til kunder, elever og studerende, forretningspartnere, medarbejdere og alle dem, der er interesseret i at udnytte hjernens ubegrænsede kapacitet

“Hukommelsen er sindets bibliotek” – Francis Fauvel-Gourand

Vores hukommelse er afsindig indholdsrigt og inspirerende – giv dine medarbejdere, elever eller venner mulighed for at træde indenfor og oplev, hvad der er muligt! Den, der kan huske navne, data, informationer, formler, taler og begreber har en kæmpe fordel i vores samfund. Viden er magt – og den viden skal gemmes på den bedste og hurtigste måde for, at man kan være med.

Leder du efter et spændende, underholdende og lærerigt arrangement til din virksomhed, skole eller anden form for fællesskab, så er dette foredrag om hukommelsen det helt rigtige for dig. Giv deltagerne muligheden for at opnå et forspring og en vigtig viden om indlæring og hukommelse ved at høre om og afprøve de mest effektive og underholdende hukommelsesteknikker.

I dette foredrag om hukommelsen vil deltagerne ved hjælp af kreativiteten og fantasien lære teknikker til at forbedre deres hukommelsesfærdigheder markant.

Hvert foredrag bliver tilrettelagt individuelt efter aftale med organisator. Vi vil på forhånd aftale, om der skal gennemføres et rent foredrag eller om der skal interageres mellem deltagere og foredragsholder. Der garanteres øjeblikkelige succesoplevelser, så deltagerne vil gå hjem med en positiv indstilling til indlærings- og hukommelsesteknikkerne, som både kan bruges i arbejdsøjemed, men det vil også være en gevinst for den enkelte deltager.

Deltagerne vil få konkrete teknikker med hjem, som hjælper dem blandt andet med:

  • at holde foredrag og taler uden at skulle bruge hjælpemidler som notesblok eller lignende
  • at lære fremmedsprog eller abstrakte informationer hurtigt og effektivt
  • at kunne lære litteraturtekster og lignende på underholdende, men ubesværlig måde
  • generelt at kunne lære information af al art mere effektivt og samtidig kunne spare 75 procent af tiden
  • at kunne huske navnene på ens samarbejdspartnere og kollegaer

Det siger kunderne:

“Lars har med stort engagement undervist deltagerne i hukommelsestræning. Gennem sine workshopos viser han, at hukommelse kan trænes med forskellige teknikker. Deltagerne forsøger sig selv med de forskellige teknikker, som overraskende fordrer stor kreativitet. Hukommelsestræning er alt andet end kedeligt og det viser Lars på fornem vis.”

Karen Pasquali Povlsen

Projektleder, Akademiet for Talentfulde Unge

“Lars formidler sin viden med stort engagement og nærvær, hvilket i den grad smittede og gjorde dagen til en vi ikke glemmer!”

Karin Alstrup

Forsikringschef, ASE

“Lars’ foredrag var entusiastisk og oplysende, og mine elever forlod lokalet med en bred forståelse af de praktisk anvendelige måder  hvorpå man kan forøge hjernens evne til at bevare minder og oplysninger. Dette var bestemt ikke sidste gang jeg inviterer Lars til et af mine kurser!”

Claudia Carrara-Augustenborg

Ph.d., M.Sc., Institut for Psykologi, Københavns Universitet

Om foredragsholderen

Lars har specialiseret sig i effektive indlærings- og memoteknikker. Han har siden 2013 jævnligt deltaget i internationale hukommelsesmesterskaber, såsom German Open, Swedisch Open, Italian Open, Spanish Open, europamesterskaberne og verdensmesterskaberne. Lars er Danmarks eneste nationale mester (2015). Han er desuden europamester i kongedisciplinen “Speedcards” 2017 og til VM 2017 i Jakarta blevet udnævnt til “International Grandmaster of Memory”.

60 53 42 10

Send din forespørgsel her

Der vil som regel blive svaret på din henvendelse i løbet af 24 timer.

14 + 5 =