Lars Christiansen

  • Hukommelsestræner
  • 2 x danmarksmester i hukommelse
  • International Grandmaster of Memory
  • Specialist i hukommelsesteknikker

“Jeg har en dårlig hukommelse” – skulle den tanke også strejfe dig af og til, så har du fundet den rette person. Lars Christiansen er hukommelsestræner og foredragsholder. I 2013 begyndte han at interesse sig for, hvordan vi som mennesker kan lære på den hurtigste og mest effektive måde og har siden da Lars specialiseret sig i disse hukommelsesteknikker. Han har siden da deltaget i verdens- og europamesterskaber og adskillige andre internationale hukommelsesmesterskaber. Han er i 2015 og 2018 blevet danmarksmester i hukommelse. Desuden er han blandt andet blevet europamester 2017 i at huske et spil kort (speedcards). I 2017 blev han udnævnt til ‘International Grandmaster of Memory’ af Asian Memory Sports Alliance.

Lars har de sidste år med stor succes holdt foredrag foran flere tusind mennesker i Danmark, Tyskland og Sverige. Lars måde at formidle på er nærværende, inkluderende, humoristisk og i øjenhøjde. Hans vision er at formidle hukommelses- og koncentrationsteknikker til hele Danmarks befolkning, uanset uddannelsesmæssig eller kulturel baggrund.

Lars er kendt fra blandt andet DR Nyhederne, ‘DR2 Dagen’, ‘Mesterhjerner’ med Peter Lund Madsen, ‘Versus’ og mere, hvor han jævnligt får lov til at give inputs til hvordan vi bør bruge vores hukommelsesevner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foredraget "Den Geniale Hukommelse"

Det at have en god hukommelse, er ikke forbeholdt genier, men også dig og mig. Vi har alle en genial hukommelse og indlæringsevne, der med små tricks kan optimeres. I løbet af 2 timer vil deltagerne i dette foredrag have forøget indlæringsevnen med flere 100 procent!

Foredragsholder er Lars Christiansen, Danmarksmester i hukommelsessport og International Grandmaster of Memory.