Hukommelsescoaching til dig

Du har mulighed for at booke mig som din hukommelsescoach

Har du brug for hjælp? Jeg tilbyder private sessioner som hukommelsescoach, hvor jeg guider dig igennem processen om at huske alt det du vil. Det kan være, at det at skulle læse til eksamen virker som en uovervindelig opgave for dig. Måske har du  svært ved at finde strukturen i dine forberedelser. Måske har du det bedst med at få en personlig introduktion til hvordan du i praksis anvender hukommelsesteknikkerne? Så skulle du til at overveje at bruge mig som din personlig hukommelsescoach.

Det kan være rart at blive guidet hele vejen igennem processen

Jeg har selv været i en situation, hvor jeg har haft svært ved at overskue, hvad der skulle gøres eller hvordan jeg kunne komme i mål med mine faglige projekter. Du behøver ikke stå helt alene med det og jeg kan garantere dig, at du får mere ro i maven over, at tale tingene igennem og finde den rette struktur i dit arbejde, så du er godt forberedt til afslutningen af dit projekt – om det så er en eksamen du skal bestå, du skal holde en tale for konfirmanden eller noget helt tredje.

Struktur er alt – og har du svært ved det, så hjælper jeg dig gerne

Som hukommelsescoach anser jeg det som min fornemmeste opgave, at du når i mål med dit projekt. Du kan huske alt, du kan lære alt og du kan helt sikkert komme i mål!

Hvordan kommer et forløb til at foregå?

Jeg kører med forløb over minimum tre samtaler, hvor vi enten mødes komfortabelt via Zoom derhjemmefra, eller ved at vi mødes i København hos mig eller dig og taler tingene igennem.

Kontakt mig her og lad os tal sammen

Kontakt mig via mit kontaktformular på forsiden og fortæl mig en smule om det projekt, du står over for, hvad din konkrete udfordring er og om du er fra København eller andetsteds fra i landet. Så vender jeg tilbage til dig i løbet af 24 timer timer. Din forespørgsel er naturligvis helt uforpligtende.