Foredrag om hukommelsen

“Hukommelsen er sindets bibliotek” – Francis Fauvel-Gouraud, fransk ekspert i hukommelsesmetoder

Vores hukommelse er afsindig indholdsrigt og inspirerende. Jeg har siden 2013 arbejdet aktivt med at udvikle min indlæring og hukommelse med de eksisterende teknikker og vundet nationale og internationale priser. Min største succes har været verdensrekorden i ‘Pi Everest’, en bedrift der baserer på at jeg har udviklet en teknik der på den måde ikke har eksisteret (og som jeg i øvrigt er meget stolt af i dag).

I mit foredrag ‘Din Geniale Hukommelse’ har du mulighed for at tage med på en rejse ind i kreative og særlige visualiseringer og metoder, der hjælper mig på en legende måde at huske disse store mængder af tal, historiske begivenheder, formler og meget mere. ‘Din Geniale Hukommelse’ vil i høj grad lære dig og dine deltagere, hvordan vi hurtigt og effektivt vil kunne huske alt det vi har brug for og lyst til. Hvis du som arrangør ønsker at få lidt baggrundsviden og spændende anekdoter fra min deltagelse i blandt andet europamesterskaber i London, Toledo og København og verdensmesterskaber i Wien, Djakarta og snart Mumbai, så har du også mulighed for det.

Leder du efter et spændende, underholdende og lærerigt arrangement til din virksomhed, skole eller anden form for fællesskab, så er dette foredrag om hukommelsen det helt rigtige for dig. Giv deltagerne muligheden for at opnå et forspring og en vigtig viden om indlæring og hukommelse ved at høre om og afprøve de mest effektive og underholdende hukommelsesteknikker.

I dette foredrag om hukommelsen vil deltagerne ved hjælp af kreativiteten og fantasien lære teknikker til at forbedre deres hukommelsesfærdigheder markant.

Hvert foredrag bliver tilrettelagt individuelt efter aftale med organisator. Vi vil på forhånd aftale, om der skal gennemføres et rent foredrag eller om der skal interageres mellem deltagere og foredragsholder. Der garanteres øjeblikkelige succesoplevelser, så deltagerne vil gå hjem med en positiv indstilling til indlærings- og hukommelsesteknikkerne, som både kan bruges i arbejdsøjemed, men det vil også være en gevinst for den enkelte deltager.

Deltagerne vil få konkrete teknikker med hjem, som hjælper dem blandt andet med:

  • at holde foredrag og taler uden at skulle bruge hjælpemidler som notesblok eller lignende
  • at lære fremmedsprog eller abstrakte informationer hurtigt og effektivt
  • at kunne lære litteraturtekster og lignende på underholdende, men ubesværlig måde
  • generelt at kunne lære information af al art mere effektivt og samtidig kunne spare 75 procent af tiden
  • at kunne huske navnene på ens samarbejdspartnere og kollegaer

KONTAKT MIG HER

Brug kontaktformularen for at få et uforpligtende tilbud på et foredrag.

5 + 8 =

…. eller læs, hvad kunderne synes.

“Lars Christiansen leverede varen. For en udsolgt sal med 110 publikummer formåede Lars at engagere sit publikum og få dem med hele vejen med sit foredrag “Din geniale hukommelse”. Der var en enorm interesse for foredraget og jeg har sjældent oplevet at melde udsolgt så hurtigt.  Så vi valgte at booke Lars en gang til.”

Peter Zacho Søgaard

Arrangementsansvarlig, Ballerup Bibliotek

”Jeg har været deltager hos et foredrag om hukommelsestræning med Lars, der blev arrangeret af Mensa Danmark. Arrangementet har været en stor succes for deltagerne. Foredraget var præget af praksisorienteret, struktureret og underholdende indhold og bør være obligatorisk for alle med interesse for deres egen udvikling.”

Janni Maria Barstad

Medlem, Mensa Danmark

“Tak for et rigtig godt foredrag i Kolding! Det var utroligt spændende og du er virkelig dygtig. Jeg fik meget ud af foredraget.”

Nina Halkjær Rasmussen

Deltager i et åbent arrangement

“Lars formidler sin viden med stort engagement og nærvær, hvilket i den grad smittede og gjorde dagen til en vi ikke glemmer!”

Karin Alstrup

Forsikringschef, ASE

“Lars har med stort engagement undervist deltagerne i hukommelsestræning. Gennem sine workshopos viser han, at hukommelse kan trænes med forskellige teknikker. Deltagerne forsøger sig selv med de forskellige teknikker, som overraskende fordrer stor kreativitet. Hukommelsestræning er alt andet end kedeligt og det viser Lars på fornem vis.”

Karen Pasquali Povlsen

Projektleder, Akademiet for Talentfulde Unge

“Lars’ foredrag var entusiastisk og oplysende, og mine elever forlod lokalet med en bred forståelse af de praktisk anvendelige måder  hvorpå man kan forøge hjernens evne til at bevare minder og oplysninger. Dette var bestemt ikke sidste gang jeg inviterer Lars til et af mine kurser!”

Claudia Carrara-Augustenborg

Ph.d., M.Sc., Institut for Psykologi, Københavns Universitet

“Kære Lars. Tak for et virkelig underholdende, lærerigt og inspirerende foredrag! Vil klart anbefale det til andre!”

Therese Waltersdorff

Selvstændig workshop- og netværksleder

“Tak for foredraget og workshoppen. Det var inspirerende og noget helt andet end vi er vant til. Jeg kan varmt anbefale foredraget med Lars.”

Sune Hyldelund Bak

Finance Director, Repligen

“Lars er en inspirerende og underholdende læremester, som vi varmt kan anbefale. Lars deltog i et to-timers internt “gå-hjem møde” hos os og leverede et kombineret foredrag/workshop, hvor alle deltagere blev positivt inddraget. Teknikkerne er brugbare for studerende i eksamenssammenhæng, men kan også bruges af vore jurister og assistenter til at huske tjeklister, taler, procedurer og meget mere. Der bliver stadig lagt ruter og leget med teknikkerne hen over frokostbordet.  Alt i alt en rigtig god og lærerig oplevelse.”

Maria Helbo Holck

Advokat og HR chef, Kirk Larsen & Ascanius

“Vi har flere gange booket Lars og hans foredrag om Hukommelsestræning. Lars leverer altid et spændende og underholdende foredrag af høj kvalitet, som vores medlemmer er glade for. Han formår at krydre foredraget med humor og får altid demonstreret i praksis hvordan man forbedrer sin huskeevne. Samtidig er Lars en god og professionel samarbejdspartner, som er med til at sikre, vi har et bredt udvalg af arrangementer til vores medlemmer.”

Ane Jørgensen

Kursuskonsulent, ASE

Om foredragsholderen

Lars har specialiseret sig i effektive indlærings- og memoteknikker. Han har siden 2013 jævnligt deltaget i internationale hukommelsesmesterskaber, såsom German Open, Swedisch Open, Italian Open, Spanish Open, europamesterskaberne og verdensmesterskaberne. Lars er Danmarks eneste nationale mester (2015 og 2018). Han er desuden europamester i kongedisciplinen “Speedcards” 2017. Til VM 2017 i Jakarta blevet udnævnt til “International Grandmaster of Memory”.

60 53 42 10