1-1 coachingforløb

Francis Fauvel-Gourand sagde engang: “Hukommelsen er sindets bibliotekt” – og 1-til-1 coaching er din vej til at fylde op med viden

Har du en ambition om at opnå topkarakter i skolen eller studiet? Coaching kan være din løsning.

Har du en idé om, at det boglige aldrig har været din stærke side? Eller har du et pensum, der virker uoverskuelig for dig? Eller er du på efteruddannelse og har ikke været på uddannelse i mange år? Udfordringer kan virkelig være sjove og jeg hjælper dig i mål. Denne 1-til-1 coaching kan være din løsning.

Du kan hvad du vil

Skulle du have tvivl omkring dine egne færdigheder eller hvor meget du kan opnå til eksamen, så vil jeg helt generelt påstå, at du kan hvad du vil. Det er en hyppig brugt påstand, der ikke er gældende på alt hvad vi foretager os. Men når det handler om at læse op til eksamen, så vil jeg alligevel vove pelsen og påstå, at den er god nok. Forberedelse og struktur betyder meget, de rigtige teknikker betyder det meste. Min coaching vil vise dig vejen i den rigtige retning.

Du er ikke alene om at tvivle på dine egne evner

Den gode nyhed er: Skulle du være plaget af negative tanker omkring dine egne evner, så er du ikke alene. Jeg har mødt masser af elever og studerende, der havde tvivl om deres egen kunnen i forhold til deres pensum og så alligevel formåede at komme i mål med et mere end tilfredsstillende resultat.

Dit behov er grundlaget for vores samarbejde

Denne 1-til-1 coaching med mig som din hukommelsestræner vil tage udgangspunkt i din situation og dine behov. Vi vil målrettet arbejde hen imod dit endelige slutmål, om det så er at blive klassens/årgangens bedste eller ”bare” at bestå. Du vil sammen med mig lave en strukturplan, så du helt fra start til slut er klar over, hvad der skal til for at komme i mål.
Jeg kommer til at lære dig de meget effektive hukommelses- og indlæringsteknikker, som du allerede efter første gang fuldt vil kunne anvende og løbende kommer til at arbejde med. Hukommelsesteknikkerne har været afprøvet i mange århundreder og resultaterne er mere end overbevisende.

Dit coachingforløb vil blive sat sammen som følgende:

– Vi har fokus på en ny, mere effektiv og måske lidt uvant måde at lære på
– Visualiseringsteknikker
– Afkodning af abstrakt information som fremmedsprog, tal, formler, fagtermer og meget mere
– Kreative øvelser, der vil gøre, at selv det mest tørre indhold bliver underholdende for dig
– At få fat i forskellige emotioner og følelser. For: uden nogen form for følelse ikke nogen hukommelse
– Introduktion til metoden ”mindpalace”, også kaldt rutemetoden – fundamentet for dig, der har et meget stort pensum
– Værktøjer, der i høj grad vil understøtte din læring og som kan anvendes lige med det samme
– Struktur, struktur og lidt mere struktur
Om du læser odontologi, antropologi, fysik, eller om du går på maskinmesterskolen, på gymnasiet eller er i lære som frisør er ikke afgørende. Det afgørende er, at du er villig til at arbejde for dit slutmål. Har du engagementet og motivationen, vil du ved hjælp af dette forløb nå i mål.