Alt om hukommelsestræning – vores sitemap:

Her finder du vores sitemap over alle artikler og sider på hukommelsestraening.dk. Samtlige artikler handler om indlæring, hukommelsestræning og selve hukommelsen. Finder du ikke det du ledte efter, kontakt mig gerne. Jeg er meget åben for forslag til forbedringer!

Her er artiklerne/siderne:

Hukommelsestræning generelt – almene oplysninger om hukommelsestræningen og hjernen. Få relevant information om disse spændende emner her.

Den holistiske hukommelsestræning – holistisk betyder ikke andet end “helt”, så her finder du ud af, hvilke områder du kan træne, for at forbedre eller bevare dine kognitive færdigheder.

Associationen – hvad er association for noget og hvorfor giver det mening, at træne det? Det kan du finde ud af her på siden.

Tankefleksibilitet – nogle gange giver det mening, at udfordre vores vante tankemønstre. Og hvorfor det forholder sig sådan, står på denne side.

Fantasi og kreativitet – vi ved alle, hvad fantasi og kreativitet er, men hvorfor oven i købet træne det? Du kan godt regne med, at det giver god mening!

Formuleringen – hele vores ordforråd og evne til at give udtryk for vores tanker afhænger af vores formuleringsevne. Derfor er formuleringen med på listen over områderne, der skal trænes.

Koncentration – når man snakker om hukommelsestræning, kommer man ikke udenom koncentrationsevnen. Flere og flere har udfordringer her og derfor bør du læse med her.

Logisk tænkning – det er da logisk! Eller er det? Øvelser til logisk tænkning er meget populære og underholdende – og derudover får de hjernecellerne til at galoppere! Læs mere her om logisk tænkning og hvorfor vi træner det.

Huskeevnen – det at huske er kongedisciplinen i hukommelsestræningen, for alt for tit forbinder vi hukommelsestræning med at gemme informationer i vores lager.

Strukturering – det at ordne og kategorisere informationer.

Bedømmelsesevnen – du har en mening om alt. Det at kunne bedømme en situation, begivenheder eller personer er elementært for os mennesker. Læs mere her.

Perception – vi har flere sanser, der arbejder på højtryk og iagttager omverdenen. Det er det vi kalder perception.

Se sammenhæng – hver dag, hver time optager vi nye informationer, som vi skal kunne sætte sammen til et større puslespil.

Orddannelse – når vi sætter to ord sammen til et nyt, mere komplekst ord, er der tale om orddannelse. Jo bedre vi er til det, jo bedre er vi til at kommunikere.

Vores blog om hukommelse og hukommelsestræning – her finder du de fleste emner, der vedrører hukommelsestræningen. Kig gerne forbi!

Artikeloversigten – samtlige artikler i bloggen er samlet ét sted, nemlig her. God fornøjelse!

Målgrupper – hvem er interesseret i hukommelsestræningen? Læs mere om målgrupperne og for hvem det er relevant.

Hukommelsestræning for voksne – det at kunne lære ansigter, navne, telefonnumre eller andet er noget, alle kan have gavn af.

Hukommelsestræning for børn – børn er fra natur af nysgerrig. For at give dem et forspring i skolen eller bare bedre betingelser til indlæringen er hukommelsestræningen helt perfekt.

Hukommelsestræning for ældre – for at opretholde eller forbedre de kognitive færdigheder, er hukommelsestræningen et super redskab. Læs mere her!

Hvem står bag? – læs mere om ham, der ejer og driver hukommelsestraening.dk!

Kontakt – hvordan kan jeg kontaktes? Find oplysningerne her!