Mit navn er Lars Christiansen, jeg er født i 1976 og jeg er hukommelsestræner. Jeg er hukommelsesatlet, hvilket vil sige at jeg deltager i forskellige mesterskaber verden rundt, hvor det kun handler om én ting: at huske mest.

Sporten har en meget stor betydning for mig. Jeg træner næsten hver dag, for at blive bedre og opnå de store resultater, der er mit mål. Som træningsværktøj benytter jeg mig af memocamp.de og memoryleague.com, hjemmesider, der er specialiseret på at tilbyde trænings-, konkurrence- og analyseværktøjer for hukommelsesatleter. Faktisk bliver de her to sider brugt næsten af hele verdenseliten.

Udover de to nævnte onlinesider benytter jeg mig primært af spillekort, som jo også bruges i konkurrencesituationen.

Jeg er uddannet fra Århus Universitet, hvor jeg har læst tysk og historie og først senere kom til hukommelsestræningen. Dette startede med hukommelsessporten, som jeg første gang blev opmærksom på i 2010 og hvor jeg hurtigt blev bidt af de helt ekstreme præstationer, deltagerne konkurrencerne var i stand til at levere. Til at starte med har jeg dyrket sporten mere som fritidsinteressen, men har skruet på ambitionsniveauet og er i dag en internationalt anerkendt hukommelsesatlet.

Lars Christiansen

 

 

 

 

 

 

Min største succes udover danmarksmesterskabet er titlen som europamester 2017 i disciplinen “Speedcards”. Dette er kongedisciplinen, hvor det gælder om at huske og gengive et sæt kort på hurtigst tid. Derudover vandt jeg samlet set bronze ved samme turnering. Begge titler var mere end overraskende. Titlen International Grandmaster of Memory tælder også med her, da jeg i 4 år har haft dette som ypperste mål. I alt har jeg i skrivende stund vundet 22 forskellige medaljer, fortrinsvis i tal og kortdiscipliner og er pt. indehaver af 7 forskellige danmarksrekorder.

 

 

 

 

 

Foredraget "Den Geniale Hukommelse"

Det at have en god hukommelse, er ikke forbeholdt genier, men også dig og mig. Vi har alle en genial hukommelse og indlæringsevne, der med små tricks kan optimeres. I løbet af 2 timer vil deltagerne i dette foredrag have forøget indlæringsevnen med flere 100 procent!

Foredragsholder er Lars Christiansen, Danmarksmester i hukommelsessport og International Grandmaster of Memory.