Book en hukommelsescoach og få ro i maven

En hukommelsescoach som en del af den bedste eksamensforberedelse

Er du ved at gå i opløsning over at skulle til eksamen lige om lidt? Eller har du bare så meget du skal lære, så du har svært ved at se, hvordan du skal nå alt? Så har du fundet løsningen nu: en hukommelsescoach.

En Hukommelsescoach betyder hurtig og effektiv hjælp til din eksamen

En times privat hukommelsescoaching under fire øjne er løsningen for dig, hvis du hurtigt og effektivt skal få dit pensum ind i hjernen. I dette møde, der vil vare mellem 60 og 80 minutter, vil du blive introduceret til de grundlæggende og meget værdifulde hukommelsesteknikker. Du vil i sessionen allerede komme til at memorere en del af dit pensum og opleve, at det du får at vide virker ekstremt hurtigt og effektivt. En time med din hukommelsescoach vil gøre eksamensforberedelsen mere overskuelig for dig.

Hvis du kan svare til et eller flere af følgende punkter, er en hukommelsescoach lige noget for dig:

  • Du skal til eksamen og er ikke klar endnu.
  • Du har et stort pensum og har svært ved at se, hvordan du skal gribe det an.
  • Du er under tidspres.
  • Du har tvivl om du er god nok.
  • Du vil score topkarakter.

Dette kan du forvente:

Du vil lære de mest effektive teknikker og værktøjer at kende, der ikke bare er ekstremt effektive, men også gør indlæringen mere underholdende og dermed mindre frustrerende. Du vil efterfølgende med stor sandsynlighed gå hjem med mere ro i maven, være mere klar over hvad du kan og bedre kunne overskue forberedelsen til din eksamen eller dine eksamener.

Form:

Coachingen til eksamensforberedelse skifter mellem teori og praksis, men er i høj grad praksisorienteret.

Tidspunkt:

Efter aftale.

Coachen:

Lars Christiansen er Danmarksmester i hukommelsestræning. Han har i en årrække specialiseret sig på den praktiske anvendelse af hukommelsesteknikker. Lars deltager løbende i hukommelseskonkurrencer og hører til de største kapaciteter på området i Danmark. Han er blandt andet kendt fra “Mesterhjerner” med Peter Lund Madsen og “Versus” på DR.

Send en forespørgsel her ►