En hukommelsescoach som en del af den bedste eksamensforberedelse

Har du et uoverskueligt pensum, du skal igennem? En personlig hukommelsescoach hjælper dig i processen.

Effektiviser din læring – book en hukommelsescoach

Er du ved at gå i opløsning over at skulle til eksamen lige om lidt? Eller har du bare så meget du skal lære, så du har svært ved at se, hvordan du skal nå alt? Så har du fundet løsningen nu: en hukommelsescoach. En times privat hukommelsescoaching under fire øjne er løsningen for dig, der hurtigt og effektivt skal få sit pensum ind i hjernen.

I dette møde, der vil vare mellem 60 og 90 minutter, vil du blive introduceret til de grundlæggende og meget effektive hukommelsesteknikker. I sessionen vil der blive taget udgangspunkt i dit pensum. Du vil hurtigt opleve, at teknikkerne ikke bare er nemme at overskue, men også får din læring til at accelerere i rekordfart. En time med din hukommelsescoach vil gøre eksamensforberedelsen mere overskuelig for dig.

 

 

Peter Nielsen fra Kastrup udtaler:

“Jeg kom i kontakt med Lars, da jeg gerne ville have redskaber til at forbedre min hukommelse. Han har en del forskellige værktøjer til dette og er god til at introducere og forklare dem på en forståelig og brugbar måde, så alle kan være med. Det er supergodt at man kan prøve de forskellige hukommelsesteknikker af, finde dem man selv synes virker bedst i de givne situationer, og/eller kombinere dem efter behov. Jo flere muligheder man har, jo bedre bliver resultatet også. For mig har det bevirket en klar forbedring af hukommelsen. Lars er rigtig god til at forklare alle principperne på en jordnær og forståelig måde, så alle kan være med og få noget ud af det.”

 

 

Hvis du kan svare ja til et eller flere af følgende punkter, er en hukommelsescoach lige noget for dig:

  • Du skal til eksamen og føler, at du ikke er klar endnu.
  • Du har et stort pensum og har svært ved at se, hvordan du skal gribe det an.
  • Du er under tidspres.
  • Du har tvivl om du er god nok.
  • Du vil score topkarakter.
  • Du synes, du kan ikke huske noget
  • Du er for doven til at terpe og ønsker at lære på den nemme måde

Dette kan du forvente: Du vil lære de mest effektive teknikker og værktøjer at kende, der ikke bare er ekstremt effektive, men også gør indlæringen mere underholdende og dermed mindre frustrerende. Du vil efterfølgende gå hjem med mere ro i maven, være mere klar over hvad du kan og bedre kunne overskue forberedelsen til din eksamen eller dine eksamener.

Form: Hukommelsescoachingen til eksamensforberedelsen er i høj grad praksisorienteret. Du vil få en kort introduktion, hvorefter vi sammen kommer til at memorere noget af det pensum, som du skal op i. På den måde vil du efter bare én session have kompetencer til at accelerere indlæringen med flere hundrede procent. Tidspunkt: Efter aftale.

Om Lars

I 2013 begyndte Lars med at dyrke hukommelsessport og har siden da deltaget i adskillige nationale og internationale mesterskaber. Blandt andet har han deltaget 3 x ved europamesterskaberne og 2 x ved verdensmesterskaberne. I 2017 blev han samlet set bronzemedaljevinder til EM og guldvinder af kongedisciplinen “Speedcards” i Toledo. Lars er 2 x Danmarksmester i hukommelsessport (2015 og 2018). Desuden er han blevet udnævnt til ‘International Grandmaster of Memory’. Lars har omfattende undervisnings- og foredragserfaring og vil hjælpe dig på en nærværende og kompetent måde. Han er overbevist om, at vi alle har de nødvendige ressourcer for at huske alt det, vi skal eller vil huske. Giv dig selv eller dine nærmeste en gave og book Lars som din personlige hukommelsescoach.

Book her

For at booke din hukommelsescoach benyt venligst dette kontaktformular. Fortæl gerne, hvad du skal lære og om/hvornår du skal til eksamen.